____19:43:09____

I hope and I wish.
Idag släpptes biljetterna till Håkan Hellströms vårkonsert. Jag har biljett till konserten i Göteborg och så har jag reserverat biljett till den i Borås, jag har inte helt bestämt mig om jag har råd eller inte. Men oj vad jag längtar efter att höra honom spela igen. Det kan ju inte bli något annat än bättre.
Allting är ganska så bra just nu. Jag ligger ganska så bra till i skolan och jag ser fram emot mycket. Jag har börjat att fota lite mer nu och det är skönt.
xoxo

____21:35:16____

ligger helt slut i sängen och funderar skarpt på att sova. I morgon ska jag plugg i stort sätt hela dagen hade jag tänkt, jag hoppas att jag får gjort någonting i alla fall.

____18:37:03____

Nu sitter jag hemma hos min morfar. Han är och jobbar och jag ska strax dra mig vidare för att utforska vad kvällen har att bjuda på. Om jag inte gissar helt fel så kommer detta att bli en toppen helg, igen :)
Skolan går väl sådär just nu, jag är ganska så trött och jag har en massor med saker som jag verkligen borde sätta igång med, men finns orken? nej, tyvärr inte.

Jag har redan tröttnat lite smått på det kalla. Visst det ser jätte mysigt ut när jag sotter och tittar ut genom fönstret, men går man ut så död jag nästan. 

Nu ska jag dra vidare. 
xoxo 

____12:59:25____

Nu sitter jag hemma hos min morfar med en kopp kaffe bervid mig. Jag ska strax packa ihop mina saker och åka vidare in till stan för att köpa lite behövliga saker och ting. Jag fick dessutom den mest perfekta klänningen idag, den kommer att slitas ut. Jag gillar den så mycket att jag är lite små sugen p åatt även köpa en i lila, hehe, jag får se.
Igår jobbade jag hela dagen och ikväll ska jag tillbaka till ulricehamn.

____14:08:25____

Idag är det fars dag. Min morfar är här på besök.
Igår satt jag och viktoria och pluggade matte hela kvällen, efter det så tittade vi på This is England(det är min favoritfilm!!). Det blev en lugn och fin lördag.
Idag ska jag bara plugga en massor. Jag har historia prov i morgon.
hejdå

____15:43:21____

Idag ska jag städa mitt otroligt stökiga rum, jag ska! I kväll är det plugg/myskväll tillsammans med Viktoria, det kommer att bli toppen. Jag har en massor av skolarbeten och prov nu den närmaste veckan så det känns skönt att jag kommer att få gjort en del nu i helgen.
Håkan har spelats i högtalarna hela dagen och det är så fint. Jag blir både peppad och ledsen(det är ju jätte långt kvar innan jag ser honom igen, tidigast i sommar..).
Nu måste jag återgå till tråkig städning och annat.
xoxo

____22:25:34____

Jag tror att jag har hittat en ny inställning till allting och det känns underbart. Allt flyter på väldigt bra och jag hoppas att detta blir en fortsatt bra (bäst) vecka. I morgon är det bara två dagar kvar i skolan sedan nalkas helg och plugg, konstigt nog ser jag fram emot det en aning.
Nu ska jag lägga mig tillrätta och läsa min signerade bok om Håkan och i öronen kommer hans musik att spelas, det kommer att bli en fin kväll.
xxxxx

p.s underbar kamera app till mobilen som numera används flitigt, jag kan inget annat än älska. d.s

____16:16:57____

Jag testar allt och försöker igen, puss johanna -du är så bra!

____16:13:01____


Jag var ju så nära på att börja gråta när denna låten kom. Nu när jag sitter och lyssnar på det igen strömmar tårarna, TA MIG TILLBAKA!!!!!!!!!!!!!

____21:49:42____

Jag har haft en grymt bra helg, jag säger bara oj oj oj. Fredagen spenderades tillsammans med Alina och hennes klasskompisar på cafe Vasa. Kvällen var jätte fin och perfekt. På lördagen träffades vi tidigt och gick runt inne i stan och pratade om saker och allt var på topp. På kvällen åkte vi till scandinavium för att lyssna på världens bästa HÅKAN och det var helt magiskt. Jag hade tyvärr sittplats men det hindrade mig inte, jag stod upp i stort sätt hela konserten och jag sjöng och dansade. Det var så fint.
Jag saknar redan mitt kära Göteborg (läs: hem) och jag ser grymt mycket fram emot att åka dit igen redan nästa vecka då jag först ska jobba på onsdagen och på fredagen ska jag troligen på födelsedagsfest, fint!


xoxo

____14:26:06____

Snart åker jag och Viktoria in till Borås för att fika och ha det skönt, sedan drar jag vidare till Göteborg för att spendera helgen där. Imorgon är det Håkan Hellström som gäller och jag är även lite smått sugen på att dra till Bengarns för att få en skiva signerad av Daniel Adams-ray. Jag tror att detta kan bli en av de bättre helgerna.

____15:19:48____

jag köpte och jag älskar.

____12:08:37____

jag vill
-åka utomlands
-dansa en hel natt
-sjunga lite för högt
-träffa underbara människor
-sola
-flytta
-leva
-dö
och en massor av saker där emellan.

RSS 2.0