____10:18:32____

jag jobbade igår. det betyder att jag kommer att klara mig. jag behöver inte snåla till tusen för att jag inte får studiebidrag förrän i slutet av september. glad tjej. 
igår vinkade jag av min mamma och systrar på landvetter för att de senare skulle ta planer till soliga mallorca och spendera en vecka där i vår längenhet. jag ångrar lite att jag inte följde med. istället ska jag spendera en vecka ensam, fast troligen ganska mycket med jeol, och bara ha det skönt. jag har ingenting plannerat förutom lite jobb nästa torsdag också. men annars är det lugnt. krem

____17:59:31____

imorgon blir jag ensam hemma. mamma och systrar åker till mallorca och jag var dum nog att inte följa med. det gör mig lite smått nedstämd, men jag kommer troligen att ha en hemskt fin vecka ändå.
just nu sitter jag mest och väntar på att min pojkvän ska komma hit, det känns lite som att jag har väntat för länge. men snart så.
jag har även börjat läsa en väldigt fin bok, kapitulera omedelbart eller dö. den är fantastik.

____17:56:57____

jag tror att jag har haft den bästa underbaraste sommaren hittils. allting har varit precis så som jag gillar det och allt har bara vara skönt.

RSS 2.0