____17:57:21____


____17:12:02____

sådär då blev man ensam igen. jag har ingenting kul att göra och jag orkar inte sätta mig med de tråkiga -typ som körkortsteori. jag vet verkligen inte vad jag ska hitta på, blir väl sims eller någonting liknande. egentligen så orkar jag inte göra någonting heller eftersom jag ty har blivit sjuk osv. vilket suger.
imorgon ska jag till IKEA för att köpa nytt skrivbord, äntligen, och sedan kommer väl kvällen gå ut på att sitta vid mitt nya skrivbord. jag ska möblera om lite på mitt rum, vilket jag tycker är hemskt kul!
på torsdag ska jag ut med pojkvän och kanske fler, på fredag ska jag på hotell med jeol och på lördag så är det troligen krogen som gäller igen. vilken lov. synd att jag aldrig vill eller har tid med att bara ta det lugnt.
idag hade vi möte med en av våra kunder till UF-företaget. jag var jätte nervös eftersom det är jag som har suttit och gjort hennes hemsida och jag var jätterädd att hon inte skulle tycka om den - med det gjorde hon som tur var. vilken lättnad.
säger hejdå nu. kanske åtrekommer senare, kanske inte.

____19:36:07____

idag vaknade jag i göteborg. jag vaknade hemma för först gången på allt för lång tid. går så jobbade jag nämnligen och jag hade inte dirket orken till att sitta på buss sent för att komma hem sent osv. jag sover redan på tok för dåligt. antagligen bara för att jag är så hemskt stressad hela tiden.
idag fick vi se nationellproven och ja, jag ska göra en liten kompletering gällande "geometrisk summa" men sedan har jag godkänt i matte C. dum som jag är har jag redan glömt av hur jobbigt det var detta året med matten och har börjat fundera på att även läsa matte D, jag är ju så hemskt sugen eftersom det är bra att ha, jag kanske kommer att behöva det, vem vet liksom. jag ska ha bestämt mig om ca. tre veckor då jag kommer tillbaka till skolan igen.
idag startade höstlovet och två veckor efter har vi praktik. det ska bli så galet skönt att slippa skolan lite. imorgon ska jag till ulricehamn vid halv åtta, jag har nämnligen högskoleprovet att ta tag i.
längtar efter sängen.

____09:20:43____

Var tror du att du är/gör om 1 år?
jag har inte en aning. drömmer lite om att flytta till New york och bo där ett tag, det skulle vara mysigt. Men om inte pengarna räcker kommer jag troligen att börja plugga till hösten.
hoppas i alla fall att det blir någonting av mig tillslut.

Vad ångrar du, om något, i livet?
jag kommer inte på någonting speciellt. allting har ju format mig till den jag är idag. det är ju bara så det är.
Hur kommer du gå klädd i vinter?
varmt. kommer att ha min duffer som jag köpte förra året, en tjock halsduk, basker, varma vantar och tjocka strumpbyxor i olika fina färger.

Vilka 3 saker är du beroende av?
1. min pojkvän 2. min familj  3. cigg(jagrökerinte)aretter

Har du någon dold talang?
nej, tyvärr inte. inte någon som jag har hittat än i alla fall.

Vad gjorde du förra helgen? Och vad skall du göra nästa helg?
förra helgen var jag i göteborg, jag jobbade och var på krogen tillsammans med fina vännerna. det var en väldigt bäst kväll. denhär helgen ska jag till värmland tillsammans med min pojkvän, hans bror och min(broderns flickvän). vi ska bo hos jeols pappa och jag ser verkligen fram emot det. i eftermiddag åker vi!!

Vad har du på dig just nu?
en svart tröja, kofta, favorit kjolen, vita sturmpbyxor och skor

Bästa skönhetsknep?
sov, någonting som jag har glömt hur man gör.

Vilka är dina dagens planer?
jag är i skolan nu och efter skolan ska jag till värmland.

Vad äter du helst inte?
ärtsoppa...

Nämn 3  bloggar du besöker dagligen?
1. elin kling 2. vänners#1 3. vänners#2

Har du haft ett förhållande som varat i över ett år?
nej, inte än. men förhållandet jag är i nu har nått över halvårs sträcket och jag hoppas väl att det kommer att fortsätta. forever and ever.. sålänge vi är lyckliga tillsammans.

Bästa staden/landet du besökt
har tyvärr varit i förtok få länder så jag skulle nog säga göteborg bara för att jag älskar hemma. annars så är det nog palma, asmysig och fin stad.

Vilken kändis får du höra att du liknar?
har hört någonting. fast kommer inte på nu.

Tror du på gud?
jag vet inte.

Vad är din största rädsla?
att bli lämnad ensam.

Nämn en sak du aldrig provat på:
är för trött för detta.

Vilka är dina favorit namn?
esmerallda och karl-johan

Hur/Var vill du bo i framtiden?
jag vill bo i en lagom stor lägenhet någonstans där jag känner att jag hör hemma. jag gillar storstäder väldigt mycket.

____11:31:38____

pengar pengar pengar.
det är alltid massor av matriella saker som jag vill ha. men egentlgien vill jag ju inte jobba för det. jag vill bara vara rik liksom.
jag borde verkligen sluta upp med att lägga ut pengar på alla de onördiga sakerna som jag gör. många bäckar små.

idag ska jag och johanna sitta med UF och mattematik hela dagen. det är både roligt och extramt jobbigt -med tanke på att vi har massor av extra arbete som vi ligger efter med. fast det är ju ändå kul!
hemlis: jag vill jättemycket åka till new york nästa höst. min pojkvän vill det också. så vi ska jobba hela sommaren och sedan tänkte vi åka iväg och vara borta ett litet tag. kanske man ska passa på att läsa någon engelska kusr där, menar så att man gör någonting nyttigt. hade varit rätt jävla awesome.

____19:43:42____

på lördag ska jag till göteborg. tyvärr så kommer jag troligen att hitta min drömjacka men jag kommer inte att ha råd att köpa den. ångrar lite att jag inte jobbade mer under sommarlovet, hade varit hemskt skönt att ha lite chashflow just nu.
vi ha en massor av nya kläder och skor.
jag serverade en tjej i lördags som hade den mest perfekta jackan och jag lyckades att se var hon hade köpt den. 1000kr skulle jag få betala för den. fan att min pojkvän inte var rik så skulle han kunnat köpa den åt mig!!!
på fredag ska min kära vän Ann ha födelsedags middag och på kvällen ska vi ut och göra borås osäkert - oj vad tuffa vi är.
jag har även religion på fredag och jag har inte blivit klar med min uppsats än. fan också.
på torsdag fyller Ann 18år och då ska vi ut ut ut. hoppas att det kommer att bli en lyckad kväll, problemet är väl att man aldrig riktigt vet hur det kommar att bli.
imorgon händer det otroliga, vi har studiedag, och jag är så otroligt lycklig över det. det har aldrig innan passat så bra. jag är så trött på skolan och jag mår inte bra. tack!
igår åkte jag hem till min pojkvän. fy vad jag har saknat honom. sov där. mös med honom. är glad att han är min.

____14:25:23____

så jag måste göra en liten lista över vad jag vill göra under denhär hösten. allt för att ta mig bort från allt jobbigt. jag vill inte dras ner mer.
jag vill
x ta mitt körkort
x klara av skolan, det är ju förfan sista året.
x åka på spahotell
x jobba lite -mycket
x vara glad
x tillbringa tid i göteborg - bara för att det är hemma
x åka till stockholm och se skrillex - fast det är ju redan bestämt att jag ska göra. så himla fint.
x korga
x köpa fina kläder som jag kommer att använda i evigheter
x gå ner i vikt
x börja träna ordenkligt
x inte tänka på allt dåligt
x inte glömma bort vilken underbar pojkvän jag har.
jag tror att detta var allt.

____21:11:55____

det är inte riktigt höst än. ändå ligger jag här i min säng och gråter och vill så gärna skylla på den årliga "höstdeppressionen". men jag tror tyvärr inte att det är tid för den än.
idag har jag och min pojkvän varit tillsammans i sju månader, han undrar vad jag egentligen ser i honom och jag frågar honom detsamma.
det är så sjukt hur en person kan göra så mycket inverkan på sitt liv. jag är så sårbar och jag klarar inte att behärska mina tårar längre. jag gråter på helt fel ställen, platser som jag aldrig skulle göra det på. jag skäms.
det är hemskt hur mycket jag verkligen älskar honom. det gör ont hela tiden och jag vill bara vara där hos honom.
men idag är jag inte det, så jag gråter istället.

____14:47:30____

åkte hem från skolan idag. var är det ens för mening att vara där. gick och köpte garn istället, för jag ska börja sticka mig en halsduk. tycker själv att det är hemskt trevligt att sticka.
tyvärr så köpte jag inte några stickor och jag hittar inte de tusentals stickor som vi brukade ha hemma, så nu måste jag vänta på att mamma kommer hem och åååh jag orkar inte med allting.

____21:51:30____

har nu suttit i drugt två timmar med körkortsteorin och jag ser inget slut på det. gråter lite.
nu har jag gett upp för dagen för att imorgon ta tag i det igen.
fast egentligen får jag inte sova än, utan jag ska sätta mig mer uf och börja på en hemsida som vi har fått i uppdrag att göra. det är såklart skitkul att ha lite jobb, men just nu är jag så otroligt stressad och allting håller i stort sätt på att falla isär.
orkar inte riktigt.

____20:19:12____

idag är jag ehmma hos min pojkvän. jag var det igår också. tycker om att vara här och att vara med honom. snart är det helg igen och då ska jag äntligen få jobba lite och tjäna lite pengar, för det kan jag behöva.
imorgon ska vi på möte med vår rådgivare och det kommer att bli riktigt kul och lärorikt hoppas jag på. nu ska vi snart kika lite film och mysa, någonting som jag tycker om.
godnatt.

____19:09:25____

så i helgen var jag amanda och ann i flen, "den kala fläcken". vi var på presskonferens och det var ganska så trevligt. det var framför allt kul att träffa nya människor som delar samma intressen osv.
i fredags grät jag dock en skvätt. men det gick över lite efter en tid inne på toaletten.
allting är bra.
nästa helg ska jag till göteborg och fira håkan hellström 11år, vilket jag ser hemskt mycket fram emot -tror jag i alla fall.
det känns verkligen som att jag inte har någon som helst ledigt tid kvar längre. allting handlar om vakna-körskola-skola-uf-hinna med bussen-körkortsteori-försöka vara social-sova. så hemskt tråkigt liv jag har. står inte ut med min själv verkligen. inte okej.
ska jobba med min hemsida nu tänkte jag. hoppas att jag kommer en bit. har ingenting bättre för mig eftersom min pojkvän känner för att dissa lite.

____14:07:21____

idag stannade jag hemma. varför ska jag ens dit när vi inte gör någonting alls.
jag åt mannagrynsgröt till frukost, lunch har jag inte ätit än -tror det blir pasta med pesto.
jag har nästan städat klart mitt rum och jag har målat mina naglar.
det är tomt och jag saknar min pojkvän- hela tiden.

____20:43:39____

Vad är den äckligaste mat du vet? jag kommer väl inte på någonting just nu, men jag gillade inte ärtsoppa förr - vet dock inte om jag har börjat tycka om det eftersom jag inte har ätit det på massor av år. skulle vara spännande att pröva snart.

Nämn fem grejer du är nöjd med som du gjort: jag började på ljud och bildskolan, jag var inte för rädd för att bli tillsammans med jeol, jag såg till att ha en riktigt bra sommar och jag startade ett uf-företag med johanna och joel - och det kunder inte ha blivit bättre.

Vad ångrar du i livet (om något)? jag ångrar att jag är så svag. jag ångrar att jag inte vågade göra mer.

Vad kommer du ha för klädsel i höst och vinter? jag kommer att ha varma kläder. höst/vinterjacka har jag världens bästa, jag skulle behöva köpa ett par nya skor - men jag vet inte vilka jag vill ha.

Vilket är ditt dyraste klädesplagg? hm.. jag vet inte riktigt, svårt.

Har du någon oanad talang? jag är väl ganska så bra på att ta kommando och leka ledare.

Vad gjorde du i helgen? i helgen var jag på fredagen hemma hos amanda där det var lite tjejmiddag, vi åt tre rätters och hade hela kvällen för oss själva. det var en hemskt värd kväll. i lördags var jag med mamma hela dagn och på kvällen åkte jag in till borås för att gå ut tillsammans med min pojkvän och fina vänner, det blev en hemskt lyckad kväll/natt. På söndagen stod Startup UF på höstmarknad och efter det så åkte vi iväg på fotouppdrag, kul dag!!

Vad är dina fem viktigaste 2dos den här veckan? jag måste bli klar med en blogg till entrepenörveckan, affärsplanen till vårt UF, redigera bilder, tagga uf och städa mitt rum.

Vad har du på dig just nu? en fin klänning och en stor tröja som jag snodde av en kompis för längesedan.

Senaste låt du lyssnade på? skrillex - scary monsters

Bästa skönhetsknep? har inte några knep, går upp och bara är - orkar aldrig anstränga mig mer.

Vilken klädstil tycker du är hetast på män? jag gillar lite fancy stil fast ändå chill, någon bra blandning.

Och fulast? tjugo storlekar för stora kläder. usch

Vem saknar du? inte för att låta för töntig - men min pojkvän......

Om du fick en enda önskan uppfylld vad skulle du önska? att jag fick en bra framtid, eller stoppa fattigdom.

Vilka tre personer inspirerar dig mest? jag inspereras sjukt mycket av gamla eleganta tanter, de är ju alltid så otroligt vackar i sina klänningar osv. jag ska bli en sådan.

Bästa filmen nånsin? the notebook

Bästa boken nånsin? jag har hemskt svårt för att läsa, men den senaste boken som jag läste var otroligt bra -dö eller kapituliera omederbart 

Vilka tidningar läser du? elle

Vad önskar du att du var bättre på? media

Är du religiös? nje, det är jag väl inte.

Vad är din största rädsla? att allting ska gå fel och att jag ska bli ensam utan någon alls. det kan ju hända....

Vad är det elakaste någon sagt till dig? det var ett tag sedan jag fick höra någonting sånt, lägger inte på minnet.

Om du får barn vad ska du döpa dom till? oj, jag gillar esmerallda.

Om du fick köpa vilken bil som helst – vilken? ford focus - körde den på halkan och den var galet skön att köra.

De tre finaste sms du fått i år? får inte några fina sms, förutom alla hundra "älskar dig" sms som är så underbara att få, finns inte någonting bättre.


____19:59:51____

det där med att få skit bara för att jag i princip älskar att vara tillsammans med min pojkvän börjar jag tröttna på lite. kan jag inte bara få vara med honom hur mycket som helst. jag älskar honom och känner mig tom utan. det är bara så det är just nu. låt mig vara.

vi håller på med entrepenörvecka i skolan nu. det är piss tråkigt och jag vill inte gå dit mer. så imrogn ska jag vara sådär sjuk och dålig så att jag kommer bort lite och kan tänka på lite andra saker, som till exempel vårt UF-företag som jag mycket hellre hade velat sitta med den här veckan. det hade behövts.
ska troligen avboka min studentmössa tror jag, ska kolla vad mamma tycker (bara för att hon brukar säga smarta saker). jag funderar nämligen på att köpa en mössa/hatt som är mer unik och som är mycket mer jag, istället för att köpa ännu en sak som jag inte känner mig hemma i osv.
kan jag inte bara få spola fram tiden.
vi håller på med skoltidning i skolan och jag ska få äran att skriva en krönika om när föräldrar inte "vågar" släppa taget om sina barn. det är så det är med mig, mamma är rädd och smittar det på mig. godnatt

____17:39:57____

jag blir så hemskt sugen på att sluta skolan och flytta hemifrån när jag klickar runt på bilder från fina lägenheter med den mest underbara utsikten. jag har väl ett år, minst, kvar tills jag kommer att kunna ta chansen att flytta ut - det största problemet som jag har är väl att jag inte alls vet vart jag vill ta vägen, det finns så hemskt många fina städer att bo i och allt känns nästan lika lockande.
Helst skulle det väl vara en lägenhet i göteborg, men jag vet samtidigt inte, kanske jag passar in på något helt annat ställe.
jag har även börjat bli orolig över om jag verkligen vill sätta mig bakom skolbänken nu direkt efter jag slutar skolan, eller om jag kanske ska vänta ett år och pröva mina vingar (som det så fint heter), jag är nästa säker på att jag är redo för det i alla fall, men vågar jag verkligen.
(just nu är min blogg som de bloggar som jag tycker så illa om. det är bara massor av text och inte tillräckligt många bilder- tråkigt)

RSS 2.0