____09:26:53____

Jag missade bussen till skolan idag så nu sitter jag hemma och väntar på nästa. Jag har huvudvärk och ont i halsen, i kväll kommer Linnéa, Madeleine och Alina hit. Hade taggat party men jag är inte helt säker på om jag verkligen orkar det, får ta det lite lugnt istället.

____17:42:15____

Snart är det helg igen, underbart. Men innan helgen får tillåtelse att komma så måste jag verkligen ta tag i mitt rum -som ser förjävligt ut- jag hatar att det ska vara så jobbigt och tråkigt att städa. Jag har inte sovit ordentligt någon dag denna veckan så jag är extremt trött till råga på allt. Bit ihop, på söndag åker jag till Tyskland.

____14:06:04____

Jag är trött, ensam och lite rädd.
Hela dagen har jag suttit och kollat på Skins, det kan nog vara den bästa serien just nu, älskar den. Snart ska jag sätta igång och göra lite nytta, tänkte dammsuga av lite här och var och städa mitt rum, det ser inte okej ut någonstans. Himmelen är klar och blå idag och jag vill egentligen bara ut, men jag vet inte.
I morgon åker jag till Göteborg över dagen för att träffa min morfar och bara ta det lugnt, och återförenas med min Håkan Hellström skiva och bok, glömde nämligen det i Göteborg förra söndagen då jag träffade Håkan Hellström. Den söndagen var nog den bästa söndagen jag har varit med om, jag var så nervös.

xoxo

____11:36:54____

Idag borde jag egentligen vara på Malmen och prata om ungdom mot rasism, men det blev inte så, jag missade bussen och min kropp är seg.
I går fick jag min första lön, jag jobbar en gång i månaden på Rasta (restaurangen vid Åby, Göteborg).
Jag ser fram emot helgen då mina kära vänner, Alina och Madeleine, kommer på besök. Och sedan på söndagen åker jag +familj till Tyskland. Fint.

P.s Jag är riktigt sugen på att skaffa mig en iPhone 4, vet dock inte riktigt om jag har pengar till det just nu...får fundera vidare.

____21:41:15____

Mina fina Dr. martens som kom med posten i fredags, jag älskar dem.

RSS 2.0