____19:34:25____

Allting just nu är väldigt nytt och jag blir lätt lite förvirrad. Det är kul med nytt, men jag vet inte om jag är tillräckligt intresserad..

____20:42:30____


____01:51:39____

den 2 maj händer någonting väldigt fint. jag och den bästa av alla vänner ska åka till stockholm och titta på lykke li. oh så underbart det kommer att bli.

____18:26:47____

skolan började i måndags. det är ganska så mycket som har hänt fram till nu. det finns en kille inblandad i det och jag vet tyvärr inte vad jag vill. det känns konstigt att ha någon att pussa på. men jag vet inte hur det kommer att utvecklas och jag orkar inte riktigt tänka för mycket på det. jag har blivit uppmanad att jag inte behöver tänka så mycket på framtiden, utan istället bara leva nu och bara ha det bra, problemet är att jag har en förmåga att bara tänka på framtiden. jag måste bättra mig. jag måste lära mig att leva i nuet och inte tänka så mycket på vad som kan hända. jag orkar inte det.

____20:40:42____


____17:43:48____



____22:47:35____


____17:16:48____

jag gör ingenting. jag ska strax sätta mig med psykologiboken och plugga. allt känns meningslöst.

____13:40:56____

igår var jag i göteborg. jag fick med mig ett asfint datorfodral från ordning&reda. det är perfekt.

____15:15:10____

kände för att klippa min lugg, nu är den rak hela vägen istället för att vara längre på sidorna.

____15:13:47____

i morgon åker jag till göteborg.
ett läppstift fina tröjor och underbart jacka? ja tack!

____16:51:13____

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? jag reste för förstagången ensam tillsammans med mina vänner Är det något du saknade år 2010 som du vill ha år 2011? jag hoppas kunna resa mer och springa runt på festivaler De stunder från år 2010 kommer du alltid att minnas? Den underbara sommaren som jag hade tillsammans med mina kära, det var mallorca, lars winnerbäck, min oskuld och håkan på way out west -det var en fin sommar Vad var din största framgång 2010? jag levde för stunden och såg till att göra det jag ville göra utan att någon riktigt kunde säga till Största misstaget? jag har haft för många konflikter med min familj Var spenderade du mest pengar? antagligen kläder och mat Gjorde någonting dig riktigt glad? ja Gjorde någonting dig riktigt ledsen? ja Bästa köpet? mina dr martens och min dator Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? waka waka och waving flag Vilka festivaler besökte du 2010? way out west och close to home Vad gjorde du på din födelsedag 2010? jag kommer inte ihåg, antagligen ingenting speciellt Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med förra året? defenitivt gladare, i alla fall bland folk Vad fick dig att må bra? vänner Vad önskar du att du gjort mer? bjudit mer på mig själv Vad önskar du att du gjort mindre? hängt hemma Något du önskade dig och fick? ja, datorn Något du önskade dig men inte fick? ja Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? om jag hade rest mer och besökt fler platser Blev du kär i år? nej Bästa boken du läste i år? jag är hemskt dålig på att läsa böcker Vilken var det största rädslan detta året? att ångra Vem saknade du? mina göteborgare Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? ...nej

____16:37:36____

idag har jag suttit och nördat the sims3.
jag hade det underbart på nyår tillsammans med vänner, dans och alkohol. tack.
tvåtusenelva hoppas jag blir ett grymt år och jag har stora förhoppningar.

____18:16:00____

*day one - introduce yourself*
mitt namn är Izabella. jag är sjutton år gammal och längtar massor till min artonårsdag som infaller den 16 mars 2011. jag bor tillsammans med min mamma och lillasyster i en liten mysig by vid namn Timmele. vi flyttade hit under hösten 2005 och jag har väl fortfarande inte riktigt förlåtit min mamma för att vi flyttade. Jag skulle väl själv säga att jag fungerar bäst inne i storstaden och Göteborg kommer troligen alltid vara hemma för mig.

jag har alltid haft ett ganska så kreativt intresse och har uttryckt det på flera olika sätt genom åren. 
enda tills dess att vi fyttade så har jag hållt på med dans och musikal, något som jag släppte helt i och med att jag flyttade. ibland så saknar jag det så mycket så att det gör ont, jag prövade att böja med dansen igen förra hösten men det blev inte alls som jag hade tänkt mig.

jag har ett extra starkt intresse för fotografering och i och med att jag köpte min första (och enda) systemkamera under sommaren 2008 så växte intresset allt starkare. tyvärr har det varit så grymt mycket som har hänt i mitt liv den senaste tiden så jag har inte riktigt tagit mig tiden att sätta igång med fotograferingen på det sätt som jag gjorde i början då kameran var ny. men så fort jag har tid och ork så kommer kameran fram.

jag har också ett enormt intresse för musiken. tyvärr spelar jag inte något instrument, men jag vill så gärna ta mig tiden för att lära mig spela gitarr.  jag lyssnar på musik dagligen och jag skulle nästan kunna säga att jag lever för den. han som jag ser upp till lite extra heter Håkan Hellström. han har hjälpt mig genom många dåliga dagar och fått mig att i stort sätt dansa igenom dem.

jag skulle vilja beskriva mig själv som en glad tjej. jag visar oftast inte mina dåliga/tråkiga känslor för andra utan tar i stället ett djupt andetag och fortsätter som att ingenting hänt. Kanske inte det bästa alternativet, men jag hatar att trycka ner mina vänner och familj med mina känslor.  
sådär, det var lite kort om mig. intressant...


RSS 2.0