____12:20:44____

en lista på vad jag vill ha under sommaren 2011:
x En longboard
x En tuff keps
x Nya (runda) solglasögon
x Flera fina shorts
x Nya hörlurar
x Fina linnen och tröjor
x Filmrullar (så att jag kan fota hur mycket jag vill.)
x Vans (i någon fin färg)
x Fina strumpor med spets

Jag kommer att ha en asbra sommar.

____20:18:27____

vad fan är det här. jag undrar vad som är grejen. herregud.

____13:11:52____

Jag är väldigt bortglöm just nu. jag vet inte vad det är som händer med mig. men jag vet att jag inte mår bra av det. egentligen så skulle jag bara vilja sätta mig i ett hörn och bara gråta. gråta i timmar och bara få ut allting som bubblar inom mig.
jag ha feber och mår otroligt, fruktansvärt, dåligt psykiskt. jag vet inte vad jag ska göra åt det. jag vill bara bort.
den här veckan är den sista veckan i skolan, den här veckan ska allt vara klart, men jag hinner inte, jag orkar inte.

____20:38:30____


jag tycker om den här pojken hemskt mycket. det är bara så det är och har blivit.

____16:13:48____

kan ha hittat klänningen som jag så gärna skulle vlija ha på mig på skolavslutningen. Problemet är att jag inte har några pengar alls och jag har inte riktigt tid att åka till göteborg just nu för att köpa den, jag är rädd att den kommer att vara borta när jag har pengar över för att köpa den. blir ledsen.
måste egentligen plugga en massor, men jag har verkligen inte någon ork alls, vad ska jag göra. imorgon har vi studiedag, ganska så skönt. saken är bara den att jag måste plugga imorgon om jag inte pluggar idag. pluggar jag inte idag så kan jag inte/hinner jag inte träffa jeol... bli bara trött på allt så att säga.

____18:38:57____

mitt liv börjar bara ljusna allt mer och mer. Nu är det bara allt plugga som får mig att vilja vända mig om i sängen och somna om. jag har en himlafin pojkvän som är så otroligt underbar och jag vill inte förlora honom. Jag har väldigt fina vänner runt omkring mig och ah det leker.
i morgon ska vi till göteborg med journalistik-klassen, ett studiebesök på SVT. Sedan lite fika med vänner och natten spenderas i en säng tillsammans med mig pojke. visst jag låter jättetöntig men jag är så kär och det finns ingenting som kan stoppa mig.
egentligen borde jag verkligen plugga. men orkar jag? nej. jag fattar inte hur jag kunde bli såhär seg och orklös, det är så tråkigt och synd, jag måste verkligen nu, det är ca tre veckor kvar!!!! döda mig?

RSS 2.0