____20:19:06____

det där med att inte ens orka ta sig tiden att fixa klart körkortet. helvete. kommer ju inte ha det förrän nästa vår typ. orkar verkligen inte sitta med teorin, det är det som är problemet.

____19:59:50____


jag gör exakt vad jag vill.
igår åkte jag jeol ann benjamin och pato till stockholm. på tåget var vi alla trötta om allmänt opepp. väl framme gick inte bussarna alls som vi hade plannerat så vi fick ta tunnelbanan och se till att komma rätt.
vi bytte om och sedan tog vi oss mot fryshuset för att hitta någonstas att äta. oh mama mia blev ett lyckat val. jag åt den godaste pasta/kyckling rätten.
vi ställde oss i kö och började med att hoppa till flux och vid nio var skirllex uppe på scen, det var episkt.
efter spelningen så tog vi taxi till slakthuset för att dra på efterfest. hög musik i en fd. slaktlokal blev platsen där jag träffade och kramade och pratade med skrillex. lyckan var helt obeskrivlig SÅ JÄVLA COOLT!!!!

____21:51:51____

igår hade jag en väldigt bra kväll. vi firade två av mina gamla klasskamrater och tog igen tiden som har gått. jag måste säga att de är människor som jag gillar. vi åkte till borås och hade en galen kväll. vi sjöng karoke och skrattade. när timmen var slagen tog jag bussen till fristad för att våldgästa min pojkvän.

jag vaknade i morse och var trött och ville helst bara ligga i sängen hela dagen. vid tre åkte jag hem för att ta det lite lugnt. jag hamnade i sängen direkt och har i princip inte kommit upp från den än. nu är väl tanken att jag snart ska sova. och imorgon ska jag tillbaka till fristad. nästa vecka har jag planerat jobb tre gånger och resten av tiden kommer jag att koda webbsidor och bloggar. jag är cool. godnatt.

____22:31:38____

min kamera har gått sönder. alternativen är att lämna in den eller köpa mig en ny. tror jag väljer det sistnämnda. vet dock inte riktigt vad jag vill ha för kamera än.
ihelgen bodde jag på hotell med min pojkvän. vi badade jacuzzi och satt i bastun. vi hånglade på rummet, gick på promenad och tjuvade från minbaren.
i lördags skulle jag egentligen träffa två saknade men så fick jag jobb istället. både plus och minus på det.
säger hejdå nu. jag är inne i sex and the city dimman.

____01:05:54____

så igår var jag på ikea och köpte lite saker, bland annat ett lagom stort skrivbord där jag får platts med allting och lite till. har valt bort sängen eftersom jag sitter så skönt här vid skrivbordet.
imorgon ska jag troligen skriva mitt CV -det är väl på tiden nu. På kvällen ska jag ut och ha en extremt trevlig kväll tillsammans med vänner, ska bli skönt.
mitt rum är kaos och jag har inte riktigt lust att göra någonting alls åt det. orkar inte nu.
snart, på fredag, checkar jag och jeol in på hotell och jag ser så hemskt mycket fram emot det. hemskt värt!



RSS 2.0