____23:08:52____

idag har jag varit i göteborg hala dagen och julhandlat tillsammans med familjen. hade i stort sett köpt allting som jag behövde inför jul så dagen gick mest åt till att springa in och ut från monik för många gånger.
jobbade igår och finns nu mera med på listan (!!!!!) blev verkligen glad. det betyder att jag säger i första hand om jag kan jobba eller inte, sedan om jag inte kan jobba så ringer chefen efter andra. peppen verkligen. bokad upp några dagar i januari för att visa att jag så gärna jobbar.
det har redan börjat pratats om planer inför sommaren. jag vet inte hur min sommar egentligen kommer att se ut, men jag hoppas att jag jobbar mesta dels av tiden för att kanske ha råd med att flytta. just nu är det jönköping med högskola som lockar mest av allt och jag hoppas verkligen att jag kommer in. är verkligen nervös, även fast jag ännu inte har sökt någonstans.
helt sjukt att jag tar studenten snart. har inte riktigt fattat det ännu. har hunnit skaffa mig en balklänning i allafall och stundentklänningen har jag hittat och ska införskaffa lite senare.
hoppas verkligen att det kommer att bli bra tillslut.
xx

____09:25:28____

sitter i vår lektionssal och tappade nyss andan. det åskar så otroligt himla högt.

igår la jag äntligen, verklige ÄNTLIGEN, upp min webbsida. Tyvärr står det "under construction" på typ varje sida. Men jag har lagt upp den i alla fall. Nu måste jag bara vänta på att få min lön så att jag kan lämna in min trasiga kamera och sedan börja fota. Jag måste även skaffa mig ett nytt objektiv, eftersom killen på mediamarkt i min dröm inatt sa att ett 50mm objektiv på min kamera inte är något bra alternativ för mig just nu.
Jag har även en analog kamera som ska lämnas in, har inte en aning om vad det är jag har gjort fel med den -men det kommer tyvärr inte några bilder på filmrullen när jag fotar.

Igår kom en bild som jag förstorade till en kund, den blev inte alls bra och det känns inte helt okej att ge den till henne, dagens i-landsproblem. Johanna ska få titta på bilden i eftermiddag så får vi se hur vi ska lösa detta.

Kanske att man borde stänga av datorn, med tanke på hur det ser ut på utsidan...

ps. kika in här

RSS 2.0